2023-04-07
假期庆祝活动:打边炉🍲超开心好兴奋🥳🥳!好难得竟然可以平日去铜锣湾中午打边炉!午市少人啲,套餐又抵食啲,我同朋友两个人拣咗二人餐,埋单每人都唔使$200,抵食!午市二人餐($299):美人锅(单锅)个汤底好出色!原价都要$238锅,所以午市食系好抵!我同朋友打边炉前都各饮咗两大碗汤,除咗有好多配料外,竟然仲有乌鸡,乌鸡煲汤系好滋润,所以建议注重健康同养生嘅女仔都试下呢个汤底。丸饺拼盘(各2粒)包括有鱼皮饺、贡丸、墨鱼丸、台式蛋饺。五彩鲜蔬盘(细)虽然系细盘,但份量都好多!蔬菜都好新鲜,仲配有我最钟意嘅冬菇同金菇。嘉美农场鸡肉鸡肉好嫩滑,份量十足!米线呢一盘米线我同朋友都分别食咗4、5碗,特别系食到最尾,真系超级饱,原本仲以为唔够食,点知两个最后都超饱🤣最后要介绍呢杯柠檬茶,超大杯!$38都几抵饮🤣🤣整体而言,环境宽敞舒适,价钱合理,食物高水准(特别系汤底!)
午市二人餐($299):
美人锅(单锅)
丸饺拼盘(各2粒)
包括有鱼皮饺、贡丸、墨鱼丸、台式蛋饺。
五彩鲜蔬盘(细)
嘉美农场鸡肉
鸡肉好嫩滑,份量十足!
米线
最后要介绍呢杯柠檬茶,超大杯!$38都几抵饮🤣🤣