2022-05-30 86 浏览
🇭🇰丰信饺子店·呢间我哋之前已经想试㗎喇 但系佢上一波疫情嘅时候无做堂食 所以之后开翻我哋就终于试咗啦😎😎·椰莱鲜肉饺 l 韭菜鲜肉饺 $36/7只虽然佢呢间饺子店好似系出名煎饺 但系我地两个都觉得佢个汤饺好食啲😂佢粒饺子好饱满 而且个肉馅调味都唔错 而且超多椰菜同埋韭菜🥟咬落去好juicy 而且我好钟意佢个椰子汤 佢饮落好舒服 好清甜🥥·芫茜鲜肉饺 l 香菇鲜肉饺 $42/7只 (煎饺+$2)佢呢个系有少少好似半煎炸咁既 所以个皮好脆 不过我自己就觉得佢真系有少少偏油🙊所以呢个一定要趁热食 因为佢摆得越耐就越油🫢🫢不过我觉得我哋拣嘅呢两个口味都好适合煎饺 因为佢地煎完真系超级香口😈·#rbyeat#rby港式 #rby饺子#rby太子·📍太子汝州街17号地下A号舖
🇭🇰丰信饺子店
椰莱鲜肉饺 l 韭菜鲜肉饺 $36/7只
椰莱鲜肉饺

芫茜鲜肉饺 l 香菇鲜肉饺 $42/7只 (煎饺+$2)
芫茜鲜肉饺

#rbyeat