2021-11-27
今日同同事打算喺公司搞个小食会买d外卖返公司食,咁啱openrice见到依间觉得好适合,饭卷容易share, 而且卖相几好。Menu有分四件大卷同八件细卷,一睇之下觉得八件𠮶d好似吸引d。细选之下我拣咗openrice都多推介嘅black magma roll. 另外叫咗个menu外嘅special Lobster roll, 感觉好吸睛。可以用过咗胶嘅menu tick, 好方便环保。仲可以加$28添饮,而饮品嘅款式都几特别,出面比较少见。可以加购snack corner小食。可以见到店员包寿司,都几干净企理。午饭时间比较人多,等咗阵之后就可以拎,都几欣赏佢包装得好整齐。Lobster roll and black magma rollLobster Roll整嘅时候见住佢用火枪炙烧面头嘅三文鱼。依款个味都几丰富,可以食到salmon, avocado 同 lobster, 而且落咗d dressing 令个卷好滑。Black Magma, 几钟意佢嘅口感。除咗吞拿鱼茸仲落咗天妇罗碎。再加上佢嘅黑芝麻酱都几特别。另外加咗个桃汁饮,整体嚟讲都几满意,有机会再帮衬。
可以用过咗胶嘅menu tick, 好方便环保。
仲可以加$28添饮,而饮品嘅款式都几特别,出面比较少见。
可以加购snack corner小食。
可以见到店员包寿司,都几干净企理。
Lobster Roll
另外加咗个桃汁饮,整体嚟讲都几满意,有机会再帮衬。