2015-02-26
前排同女朋友经过门口见到有情人节套餐,见到几丰富,入面又坐爆晒人👍睇落又几有情调,咁就决定落订情人节同女朋友撑枱脚😍到左情人节,入到去,灯光暗暗地,又有蜡烛系枱面,情调十足,完全加晒分由于一早已经有店员问左我地食咩,所以一黎到已经上头盘头盘系烟三文鱼他他同带子刺身烟三文鱼他他咬落质感好好👍好开胃,食完已经好期待第二道菜带子刺身够鲜,薄切。刀工好好😍带子上面加左海盐,完原带出带子嘅鲜甜,一赞隔左阵上左个鹅肝多士配黑松露啫喱,店员好细心咁讲解点样食,佢话要将个啫喱放系个鹅肝上面一齐食就好正,开头都唔信,谂住一件分开一件放系上面分开果件平平无奇,正常一件鹅肝同啫喱不过另外果件夹埋一齐食,好正,黑松露啫喱解左鹅肝嘅油腻,突出鹅肝嘅香😉呢个配合一绝,第二赞到上头盘啦😍期待已久我地拣左肉眼同羊排讲左个肉眼先,分量好多😂连我咁大食都觉得好大份,下面重要配埋啲烩饭,睇落都觉得饱首先肉眼煎到半生熟,肉质嫩滑另外个羊排,又系好大份好足料,食到呢度已经好饱首先羊排底下加左红菜头蓉,第一次见,平时都系薯蓉,好特别👍第三赞听讲红菜头蓉好健康,唔知我食完有冇健康到😂食到呢度已经好饱好饱😂点知就上甜品有个士多啤梨批
由于一早已经有店员问左我地食咩,所以一黎到已经上头盘
头盘系烟三文鱼他他同带子刺身
烟三文鱼他他咬落质感好好👍好开胃,食完已经好期待第二道菜
分开果件平平无奇,正常一件鹅肝同啫喱
到上头盘啦😍期待已久
我地拣左肉眼同羊排
首先肉眼煎到半生熟,肉质嫩滑
另外个羊排,又系好大份好足料,食到呢度已经好饱
听讲红菜头蓉好健康,唔知我食完有冇健康到😂
食到呢度已经好饱好饱😂点知就上甜品
有个士多啤梨批同朱古力心太软
全部自家制,诚意搭救😂第四赞
最后我同女朋友都叫左杯latte,完美嘅晚餐,最后系要番杯完美嘅咖啡😂咖啡带花香,好特别
店员服务加分,野食又好食👍美好情人节,下次一定再帮衬😍