2024-08-08
😺🐶 是日同埋朋友的狗狗黎荔枝角呢间宠物友善食店餐厅风格都几温馨😺😺可以同可爱既狗狗一齐外出食饭😍开心套餐有两𩠌/三𩠌选择,亦有冷盘可拣!同朋友一齐可以叫两个套餐share 食,可以试晒唔同菜式😂招牌腐乳盐酥鸡外跪内软既咸香炸鸡,啲鸡肉都好松软!而且份量都适中,香口之选😉忌廉蟹肉饼 炸得金黄香脆既外壳,咬落去有轻软忌廉蟹肉流出,很creamy鲣鱼凉拌茄子冰凉的冷盘,鲣鱼汁茄子,清淡的味道,冰冰凉凉!很适合炎炎夏日食用秘制蕃茄牛腩浓烈蕃茄调味汁很带点红萝卜香,跟牛腩很搭,牛腩炆得好入味好够淋(大推古早味坑肉很胖胖的一道菜!肉质口感较烟靭,肥肉很香😂 介意肥肉者慎用😎比目鱼西京烧酱汁煮过的比目鱼味道肉质香甜,鱼肉很滑!日式酱油蛋拌饭酱油蛋咸咸蛋黄香加日本米饭吃起来很开胃~酱油渍的日本无菌蛋生蛋黄,吃起来安心又安全😍爆打香水柠檬茶估唔到呢到都有香水柠檬茶🤩见到即点~柠檬味爆香👀唔加糖会少少涩 但我可以😉招牌茉莉奶白茉莉奶茶,少甜,口味较清淡整体食物质素不错👍🏻 台+日式口味,都好岩食!唔想食饭食下小食都唔错
餐厅风格都几温馨😺😺
可以同可爱既狗狗一齐外出食饭😍开心
套餐有两𩠌/三𩠌选择,亦有冷盘可拣!
同朋友一齐可以叫两个套餐share 食,可以试晒唔同菜式😂
招牌腐乳盐酥鸡
外跪内软既咸香炸鸡,啲鸡肉都好松软!
而且份量都适中,香口之选😉
忌廉蟹肉饼
鲣鱼凉拌茄子
秘制蕃茄牛腩
古早味坑肉
比目鱼西京烧
酱汁煮过的比目鱼味道肉质香甜,鱼肉很滑!
日式酱油蛋拌饭
爆打香水柠檬茶
估唔到呢到都有香水柠檬茶🤩见到即点~
柠檬味爆香👀唔加糖会少少涩 但我可以😉
招牌茉莉奶白
茉莉奶茶,少甜,口味较清淡