2024-11-15
辣酒烧黑松露糖心蛋黑松露糖心蛋,蛋黄柔滑,散发出浓郁嘅松露香气,糖心蛋精致咁放喺切片嘅绿椒上面,搭配奢华。招牌胡椒猪骨汤烧肉卷粉胡椒猪骨汤烧肉卷粉,汤底嘅胡椒味道浓郁,由猪骨熬煮,汤汁醇厚而入味。烧肉肉质鲜嫩,卷粉口感滑顺,令人食得滋味。锡纸烧金菇金菇喺锡纸包裹下烧烤,一向都系BBQ𠮶时受欢迎嘅菜式,金菇上面一层蒜茸令本身平凡嘅金菇更突出其鲜美嘅风味。秘制娃娃菜娃娃菜调味非常出色,口感湿润,以蒜茸提味。娃娃菜菜心鲜嫩,既清新又开胃。干炒公仔面配牛肉干炒公仔面干爽而有弹性,搭配牛肉片,肉质鲜嫩,炒得入味,加上洋葱,鸡蛋,辣椒,更加提升咗干炒公仔面嘅风味,令人非常满足。串烧 我哋拣咗几款串烧,烧羊肉,烧鸡软骨,烧牛柳粒。烧羊肉香气四溢,肉质鲜嫩;烧鸡软骨外脆内嫩,份外爽脆;烧牛柳粒肉味浓郁。日式烧菠萝日式烧菠萝,甜蜜多汁,带有淡淡嘅焦香,口感清新。
黑松露糖心蛋
招牌胡椒猪骨汤烧肉卷粉
锡纸烧金菇
秘制娃娃菜
干炒公仔面配牛肉
串烧
日式烧菠萝
日式烧菠萝,甜蜜多汁,带有淡淡嘅焦香,口感清新。