2024-10-23
有时心思思都挂住日本🇯🇵丼饭,呢间丼饭连锁餐厅都有几间分店,食物出品胜在质素稳定,所以间唔中都会帮衬一吓:🐃滑蛋炭烧牛肉丼 $78(套餐 ~ 送前菜 & 果茶🍹)🥚🧡呢个滑蛋牛肉丼系人气之选!滑蛋加牛肉粒呢个组合本身冇得输,香浓嘅蛋汁,混合充满炭烧香气嘅牛肉粒,要赞嘅系牛肉粒粒唔会煮得太熟,配合洋葱碎🧅增加口感,呢个配搭送饭一流,饭🍚选用日本珍珠米,软硬适中配咩都好食!另外送前菜同果茶🍹真系几抵食!🐷十胜帯広名物豚丼(并) $88🤎如果唔食牛肉嘅朋友都有另一个好选择:十胜豚丼入面嘅豚肉非常肥美,应该系选用腩肉嘅位置,经过腌制过超级入味,入口会感觉到豚肉烧香的香气,如果喜欢食肥美口感嘅朋友(即系我 !)一定会钟意呢个豚肉丼,同牛肉饭一样都系送饭神器!🐟自选海鲜丼(4款)$118💰必加‼️香葱吞拿鱼蓉60g $15总共有13款可以拣,可以自由选择自己钟意嘅刺身!我对海鲜丼嘅要求就系刺身「新鲜」,三文鱼够肥美、香葱吞拿鱼蓉充满软绵绵嘅口感、飞鱼籽入口充满咸香味、特大赤海虾够大只香甜,全部无腥味,所以符合我嘅要求,ʏᴜᴍᴍʏ!🌟套餐仲有面豉汤同甜品,超级丰富,黑糖冰粉超级香甜,为呢餐饭带来甜美嘅
🐃滑蛋炭烧牛肉丼 $78
(套餐 ~ 送前菜 & 果茶🍹)
🥚🧡呢个滑蛋牛肉丼系人气之选!
另外送前菜同果茶🍹真系几抵食!
🐷十胜帯広名物豚丼(并) $88
🐟自选海鲜丼(4款)$118
💰必加‼️香葱吞拿鱼蓉60g $15
🌟套餐仲有面豉汤同甜品,超级丰富,
黑糖冰粉超级香甜,为呢餐饭带来甜美嘅句号!
✨丼饭全部味道都唔错,呢个价钱真系好抵食,可能呢度会成为我下一个饭堂!(♡˙︶˙♡)