2023-03-21 52 浏览
今次呢间餐厅我系超级超级推介!装修好靓,好有欧洲feel。地理位置上都好好,系将军澳海旁果边,感觉劲chill!🥰播歌个playlist都系我超级钟意,好romantic!🤭店员都劲nice,又细心。食物质素超高质,价钱又唔贵,下次一定会再去!🤪无限量薯条首先一定要介绍呢个超正既无限量薯条,薯条每碟都系热辣辣,每次refill都系新鲜炸。🤤薯味都足够,同埋真系超脆。再加埋佢个茄汁甜甜地唔太酸,我好钟意!😁仲有得无限refill,下次可以过黎同朋友饮几杯野再加1,2个小食,然后再食佢个正爆薯条,吹下水,谂起都又chill又满足🤩卡邦尼意粉 ($128)佢唔系平时食开用白汁整既卡邦尼,佢个汁够“杰”身, 好香,我好钟意🤤再配上蛋黄香,同埋面条爽口质感,超正!美国特选级天然「黑白牛」肉眼扒 ($468/16oz)呢个肉眼扒超好食,我地叫左5成熟。肉质超靓,劲腍,超爽口,最正系佢无乜根,食得好爽。🤤牛味劲重,烧得好香,火喉控制好好,小小㶶味都无。😍另外佢既牛肉汁,黑椒酱,荷兰蛋黄酱都超好食,仲有几款mustard可以试,建议大家每款都试下,好好味。😆烤阿拉斯加比目鱼 ($248/300gram

无限量薯条

卡邦尼意粉 ($128)

美国特选级天然「黑白牛」肉眼扒 ($468/16oz)

烤阿拉斯加比目鱼 ($248/300gram)
又系一个正到爆既main dish, 鱼劲滑,又完全无骨,岩晒我呢d懒人食🤪鱼味超香,烤到劲香,再加左个灯吊小小味,唔会好突出,但个味又几特别,都好开胃👍🏻推介!

Clitoria ($58)
呢个用蝶豆花冲剂,几清新既感觉,我几钟意🤤

Roselle Soda ($58)
呢个系洛神花配梳打,好解渴,味道突出,唔错!😆