2011-02-23 7 浏览
是日BF生日, 拣咗呢间, 一来圆方人流较少唔怕迫, 二来HSBC卡有七折没有订位, 不过可能因为仲早, 才七点, 所以不用等位, 仲安排到一个较安静的角落位置, 正!两个人叫了一客鸡翼($6x), 一个虎虾意粉($14x)&一个黑森林薄饼($12x), 似乎多了一点鸡翼好香口, 带点辣很惹味, 不过唔记得个名; 原以为意粉系得两只虾放响面就算𠮶啲, 点知原来系放埋落意粉度, 都几多, 冇呃秤, hehe呢度薄饼应该几出名, 因为我哋个位见到个炉, 见住个师傅都冇停手咁整, 仲有好多人叫外卖我拣咗个冇洋葱做材料的, 个名叫black forest黑森林, 薄饼皮厚薄适中, 好香又够芝士, 放在面的香叶也好好味另外都叫了两杯特饮, 埋单折实约四百, 以环境同食物质数嚟讲, 好值!

Linguine Prawn
Black Forest