2011-06-12
今次系第2次黎呢度食饭庆祝男友生日头盘: 鹅肝好香口, 底下既苹果甜酸度岩岩好头盘: 餐厅职员介绍既焗田螺, 蕃茄味酸酸的好开胃, 个mushroom 焗完仲好多汁Mushroom soup 质地系比较稀果只,淡淡地而不失mushroom味; Lobster Bisque 味道就好浓, 有少少酒味, 同埋都有一粒粒虾肉响汤入面主菜: 羊西冷, 7 成熟都觉得有少少(纫)$198 salmon child另一个主菜系今日既special, 初初听职员介绍salmon child 时, 以为份量唔会太多.但原来佢系原条煎焗出来, 一切开时d香味系涌出黎既~~佢既肉质都几嫩, 煮既时间岩岩好,食落去又清清地, 有少少柠檬汁既味道, 不过一个女仔应该食唔晒成条 甜品系: Creme brulee 同埋strawberry cake, 甜品系呢度既弱项, 个creme brulee 都过得去, 但跟餐果个strawberry cake 就麻麻地喇重点一提, 呢度d职员个个都好有礼貌!! 由我打电话book位, 及安排在dessert 上写上生日客人既名既安排, 佢地都好乐意serve 你, 呢一
今次系第2次黎呢度食饭庆祝男友生日
头盘: 鹅肝好香口, 底下既苹果甜酸度岩岩好 头盘: 餐厅职员介绍既焗田螺, 蕃茄味酸酸的好开胃, 个mushroom 焗完仲好多汁 Mushroom soup 质地系比较稀果只,淡淡地而不失mushroom味;
Lobster Bisque 味道就好浓, 有少少酒味, 同埋都有一粒粒虾肉响汤入面 主菜: 羊西冷, 7 成熟都觉得有少少(纫) $198 salmon child
佢地都好乐意serve 你, 呢一点真系十分好!