2018-01-04 46 浏览
黑松露蘑菇意粉系食甜品之前, 食个咸食打个底先, 叫左个黑松露蘑菇意粉, 可能系即叫即整既关系, 等左大约10分钟才送到桌上, 一上到桌已经闻到劲香既黑松露味道, 意粉既SIZE中中等等, 价钱同区黎比算系比较平既一间, 味道劲香口, 黑松露够多, 食到底都充满住黑松露味道, 劲正!! 建议大家要食快少少, 因为冬天既关系, 野食会冻得比较快, 意粉冻左就唔好食架喇!!榴梿豆腐花食完咸食就更系要整个甜架喇, 呢度我见到个MENU有榴梿专区!! 即刻叫个冻冰冰既榴梿豆腐花先!! 系豆腐花既上面有劲大PAT既榴梿!!! 香不凸止, 捞埋个豆腐花一齐食, 口感同味道都好MATCH!!! 完全系值得一试既甜点!!

黑松露蘑菇意粉

榴梿豆腐花