2024-05-07 418 浏览
今日去左旺角兆万中心一间食韩式烧肉既平昌,一开䢂门会好surprise,系个韩风满溢嘅地方,会即刻感受到佢嘅独特风格同氛围,好似置身喺韩国一样。佢嘅环境装修真系满满嘅韩式元素,感觉就好似去左东大门个边既烧肉店咁,布置得好正丫👍👍劲钟意用手机下单简野食💖,真心方便,又唔洗等侍应路过先比到单佢,又唔会忙得滞张单唔见左咁,而且好快送到d野,感觉唔到五分钟d野食就到咁👍👏👏咁我简左个大君御膳,食物选择好多,牛肉,牛舌,猪肉同鸡肉。而且,佢哋嘅食物质素绝对唔会令你失望。每一款肉都新鲜嫩滑,一烧就散发出诱人嘅香气。仲有配菜同汤品,例如新鲜嘅生菜,泡菜同芽菜,令你可以自由搭配,创造出属于自己嘅独特口味。佢哋嘅服务仲好贴心,会留意你嘅需求。例如,佢哋会主动问你需唔需要换烧板,确保你嘅烧肉体验始终保持最佳状态。佢哋嘅团队真系好细心,照顾到每一位客人嘅需要。下次我会想食君子御膳,多d海鲜食,重点可以烧蚝丫,又有埋酱油蟹同虾🤤🤤🤤

2037 浏览