2019-07-19
之前朋友讲过有间打边炉不错,黎到之后睇返餐牌,原来是$218有得打炉之余仲有得食串烧,好惊喜! 朋友的确没有介绍错,入到去我地坐了卡位,都几大舒服,而出奇地不太油烟,通风做得不错与时俱进的善用电子下单,十分方便食客,又列明清楚。我们叫的汤底好浓又香,配上一阵来的牛肩肉十分好食,肉又滑又浓牛肉味,而且仲有黑豚肉同鸡肉添,二款的肉味不错而且都几嫩滑。呢度有一只芝士丸都系我最爱,每一次火锅如果见到佢一定会点,一咬就爆浆,非常爽又好味。食了几碟肉之后再叫了火锅配料都好多选择,而且仲几新鲜,串烧方面十多款,我地就叫了七款自制串烧拼盘,烧得几香,而且不会好干身,配上乳酪系列饮品最好味。这里饮品选择都不少,有热有冻岩晒我地二个。晚市放题任饮呢方面好贴心,因为吃火锅串烧都容易口干多饮2杯,任饮相当抵。
与时俱进的善用电子下单,十分方便食客,又列明清楚。