2021-04-09
之前食过次I kitchen觉得性价比十分高,想食下西餐就黎左食多次❤❤🥰香煎厚切鹅肝伴纽西兰牛柳🥰 平时好少会食到鹅肝咁高级既食物,黎到见到鹅肝配牛柳居然都系208,一于狗冲☺️☺️☺️本身以为牛柳可能比较上冇牛排咁好食,但佢又煮到五成熟,粉粉嫩嫩肉汁都有锁到系入面,好juicy唔会干❤❤❤ 而重头戏既鹅肝,都唔会比得好细旧,一入口即被浓浓既香味冲击味蕾🥳🥳🥳🥳真心正❤❤❤ 😙芝士海胆酱焗龙虾(半只)伴龙虾汁天使面😙 我觉得呢个同上一个比真系有d比下去,个龙虾上面既酱汁偏咸,肉身都有少许硬身,不过佢个面就唔错,调味好食,唔会干🙈🙈🙈 😋海胆忌廉海鲜挞😋 因为见呢到加$58有套餐就加左,前菜系呢个挞,好少见有呢只前菜,又几好食㖞☺️☺️我好中意佢个挞皮,好脆身,虽然系前菜但都睇得出有心机整☺️☺️☺️ 🙂餐汤🙂 个餐汤都系望落好高级咁,味道唔算好浓,但如果可以落多d忌廉应该会更正🙈🙈🙈 甜品 最后既甜品都系有画个令令既伴碟咁上,柠檬芝士饼食落几清新,最中意食个饼底,好有层次感😙😙😙 最后埋单人均都系$240,其实真心系几高性价比,特别系香煎厚切鹅肝伴纽西兰牛柳,比我再食多十次都ok🤣🤣🤣如果
🥰香煎厚切鹅肝伴纽西兰牛柳🥰
肉汁都有锁到系入面,好juicy唔会干❤❤❤
😙芝士海胆酱焗龙虾(半只)伴龙虾汁天使面😙
😋海胆忌廉海鲜挞😋
🙂餐汤🙂
甜品
最后埋单人均都系$240,其实真心系几高性价比,特别系香煎厚切鹅肝伴纽西兰牛柳,比我再食多十次都ok🤣🤣🤣如果budget 唔系好多又想食好少少真心推荐系呢度食下set dinner 🤗