将军澳海旁有好多有质数既餐厅👍🏻,呢间日本餐厅除咗食材新鲜,摆盘仲以花🌺为主题,相当精致。☺️✨ 寿司八贯盛盒 $298盛盒放左好多新鲜花瓣💐🌸仲有玫瑰花🌹喺上面做装饰,卖相真系好靓!✨😍😍🥰 🍣 寿司有中拖罗、油甘鱼、深海池鱼、金目鲷、赤贝、帆立贝、豆纸穴子、海胆、牡丹虾(好似俾多左件我,睇返啲相先知)😂😚,全部刺身都好新鲜🤩,最钟意系海胆同埋牡丹虾好鲜甜大只!😋 以为得八件寿司,原来仲有一碗三文鱼籽蟹饭,份量都唔少,食落啖啖蟹糕蟹肉好满足!🥰 盛盒仲有玉子同牛蒡渍物,真系好丰盛!😚😋👍🏻✨ 安格斯牛肉锅 🐮🍲 $198安格斯肉味浓郁,烚熟后沾蛋汁和芝麻酱味道一流!😋 配料有香菇、蔬菜、豆腐、金菇菜、日本大葱,索哂牛肉汤底精华好味道 🤤。最近天气冻,又可以一边食下暖嘢,又可以解下寿司瘾真系好满足!🥰☺️✨ 海老野菜天妇罗盛合 $138天妇罗有炸虾两大只🍤都几爽口、日本鱼、茄子🍆、蕃薯🍠、磨菇 🍄、杂菜。天妇罗炸粉都薄、炸得好脆唔油。👍🏻😊🏠 花楽📍 将军澳唐俊街21号翩汇坊地下G23号舖☎️ 23892628

寿司八贯盛盒 $298

✨ 安格斯牛肉锅 🐮🍲 $198