2023-12-07 35 浏览
今次去到充满中学回忆既荃湾,食一间竟然有和牛任食既放题店!除此之外,仲有近过一百五十款既美食有得食!店舖间格舒适座位亦都好宽阔!再加上餐厅嘅装修都非常精致!重点系呢个放题火锅鳗鱼肉都系任叫唔嬲!绝对好容易食回本!再加上而家系榴梿嘅当造!餐厅里面亦都有提供超过五款嘅榴梿甜品放题!都系任食㗎!今次肉类选择方面有;雪花牛小排、澳洲M5和牛、澳洲首切牛、美国极尚牛肉!亦都有冷盘小食包括:蟹籽沙律、海蜇沙律、泰式凤爪沙律、麻辣香鲜鱼皮!满足钟意食小食既我!仲有炸物;例如天妇罗、芝麻鸡翼、酥炸广岛蚝!香芋丸等等!当然仲有鸡皮饺子!同日式章鱼烧啦!所有饮品、小食,甜品,刺身、寿司什至鳗鱼都系任食!仲有多款甜品、榴梿控必食甜品!牛之锅香湾荃湾区悦来酒店2楼220号舖

所有饮品、小食,甜品刺身寿司什至鳗鱼都系任食!仲有多款甜品、榴梿控必食甜品

牛之锅
香湾荃湾区悦来酒店2楼220号舖