2024-06-16 253 浏览
🍔日式芥末酱牛前腩汉堡 $95配鲜切杂菜丝及日式芥末酱。牛前腩质感比平时食嘅汉堡唔太一样,较有咬口但又唔会干身,牛味都几香。芥末酱香气浓厚,带点辣,几惹味。刚好杂菜丝爽脆口感,同酱汁平衡到,整体唔会有油腻感。🍔特级松露酱牛前腩汉堡 $100配炒本菇、鲜切绿毛菜及特级松露酱。好钟意个松露酱好香好creamy,加上炒香嘅菇,整体好juicy又口感丰富。配上浓郁嘅汉堡,令人回味🥰👍🏻🍟脆薯条、脆薯角🥔两款都炸得香脆,份量唔少。我拣咗BBQ酱同埋海盐香辣粉。BBQ甜甜辣辣,系有诚意嘅味道🤣。海盐香辣粉好够劲又辛辣,系惹味嘅,一边食一边忍唔住打乞嗤😂🍋有气柠檬水lemonade甜甜酸酸,解油腻感,清爽又开胃。好饮~而且唔使另加钱依点好好。

🍔日式芥末酱牛前腩汉堡 $95

🍔特级松露酱牛前腩汉堡 $100