2024-09-17
佐贺烧肉谷🤩呢期做紧个水果夏祭,🎊新增多款用咗水果制作嘅食物🤤,十分之有特色当然要嚟试下啦😎。🚇观塘apm呢间分店十分之大,除咗有😆大堂位置之外仲有好多阔落嘅🪑卡位同埋个室,周围都用咗木系🪵嘅装修感觉温暖舒适。我哋拣咗Lv3嘅🇦🇺澳洲和牛海鲜放题,😍食品款式超丰富,最正嘅当然系澳洲和牛🥩上级牛胸腹肉同埋特上牛肋肉!🍎水果祭期间每枱仲会🎁送一份吕宋芒🥭杂果沙律。另一个🍉水果祭嘅焦点食物我个人就💁♂️大推水果酱封门柳壶渍😋。封门柳🔥烧香咗之后入口好软腍🥰,加上有水果酱嘅酸甜香味🤤,十分之令人开胃!海鲜🦐都系呢个餐嘅重点之一,款式多👏又新鲜,仲有水果祭期间限定🗓️嘅杂果酱腌鎅花鱿鱼🦑添。啲有壳嘅🦪海鲜呢度啲职员仲会帮手✂️剪开,服务殷勤值得一赞👍!自助区💪有唔同嘅特色食物、水果、🥬蔬菜、饮品同埋酱料,😍应有尽有。甜品方面🍍水果祭期间每人会送一件猫山王🤩榴梿刈包,另外椰青糯米糍、🥥椰汁流心球同埋榴梿炸弹💣都十分出色。呢度仲可以自己🔥烤铜锣烧,外脆内软又香甜🥰,最后食埋烤棉花糖真系👍劲满足!
我哋拣咗Lv3嘅🇦🇺澳洲和牛海鲜 放题,😍食品款式超丰富,最正嘅当然系澳洲和牛🥩上级牛胸腹肉同埋特上牛肋肉!
🍎水果祭期间每枱仲会🎁送一份吕宋芒🥭杂果沙律。