2024-06-20
入到东涌行完outlet发现到呢间日式餐厅抵食得来又高质!难怪去到嘅时候全院满座,出边都要等位😆豪华二人抵食套餐二人套餐份量相当丰富,可以自由配搭自己钟意嘅主菜,除咗前菜慢煮鸡胸沙律之外,总共仲有其他四款嘅主食慢煮鸡胸沙律值得加分嘅系鸡胸肉慢煮绝对唔会觉得嚡口🫶🏻健康得来又有质素 五点刺身拼盘每款刺身有两件,摆盘精美,切得够厚身火焰烤鸡呢个系套餐嘅重点,嚟到嘅时候够晒看头,职员放好之后点火成只烤鸡好似着咗火咁😆😆之后职员会过嚟主动帮我哋将鸡剪好一嚿嚿,够晒细心🫶🏻而鸡肉肉质嫩滑入味,配上面层嘅秘制香辣粉,少辣得来又惹味天妇罗炸虾🍤天妇罗有5只炸虾真系大满足,炸得够透彻,炸粉唔会觉得厚三文鱼卷寿司卷物外边炸脆咗,入边包住三文鱼,配埋沙律酱秘制酱汁,口感特别另外我哋再加咗牛舌,同埋特上寿司盛合,寿司盛合亦都有拖罗、带子等等!我哋当日即时登记咗会员,仲可以有一串串烧送返😸
豪华二人抵食套餐
慢煮鸡胸沙律
值得加分嘅系鸡胸肉慢煮绝对唔会觉得嚡口🫶🏻健康得来又有质素
五点刺身拼盘
每款刺身有两件,摆盘精美,切得够厚身
火焰烤鸡
天妇罗炸虾🍤