4天前 0 浏览
打边炉天花板之牛站麻辣火锅🤭由于我同屋企人都劲爱火锅,每次打边炉就会想起牛站,因为真系好抵又好食😋汤底到食材都好正👍🏻牛站食材、饮品、甜品雪糕款式非常丰富,任饮任食简直系冇得输呀👍🏻钟意打边炉嘅朋友真心推介大家👍🏻是晚选了2号餐,可以有得任食乳鸽,我爸爸劲钟意❤️美食推介:💛汤底:香浓蕃茄猪骨锅拼胡椒猪肚锅👍🏻蕃茄汤浓浓的,与所有食材都非常配,酸酸甜甜劲开胃🤤胡椒猪肚汤底都非常出色,微微胡椒辣,汤底浓厚好喝,秋冬必选汤底之一👍🏻💛西班牙猪五花片:猪肉片肉质非常嫩,入口即溶。💛SRF美国极黑和牛片:牛味浓,非常之肉嫩👍🏻必食推介😋💛火锅材料丸:一整个雪柜上放满不同得丸类任你夹,最爱芋头丸,啖啖芋头蓉,款式多到样样都想试🥰好开心😀💛蔬菜:应有尽有,冰菜、花生芽菜、虫草花、仲有紫色旺菜、窝笋、薯仔等等,薯仔同蕃茄汤底真系好夹😍💛乳鸽:热辣辣乳鸽好好食,可以任食乳鸽,一口气食返够本先得🤣🤭💛甜品:有多款不同品牌的雪条及雪糕,而且仲有软雪糕机👍🏻雪柜甜品都好多款式,除了迷你蛋糕,布甸外,仲有乳酪及豆腐花。💛饮品:一樽樽的自家制冷泡茶、各款汽水饮品,应有尽有,连啤酒都有几款,仲有仲有新鲜果汁任你饮,

钟意打边炉嘅朋友真心推介大家👍🏻

是晚选了2号餐,可以有得任食乳鸽,我爸爸劲钟意❤️

美食推介:

💛西班牙猪五花片:猪肉片肉质非常嫩,入口即溶。

💛SRF美国极黑和牛片:牛味浓,非常之肉嫩👍🏻必食推介😋

💛饮品:一樽樽的自家制冷泡茶、各款汽水饮品,应有尽有,连啤酒都有几款,仲有仲有新鲜果汁任你饮,非常丰富👍🏻

*任饮任食👍🏻👍🏻👍🏻
*食物质素好👍🏻👍🏻👍🏻