2021-12-17
加班放工天气冻冰冰,老公话去任食火锅🍲 男人最紧要食得饱,大鸿辉(荃湾) 地点方便,选择又多,系我哋每次都会去嘅地方。最后拣咗常满百家菜,价钱经济实惠,埋单唔使$200👍🏻任食点心+火锅🍲绝对系卖点,差唔多八点店舖里面仍然人头涌涌,非常有人气。免费锅底香辣鸡煲,我们点了小辣,辣的味道已经够晒刺激,十分之惹味,鸡件份量都多,肉嫩多汁。火锅点心餐 两位起点心类选择同平时饮茶差唔多,应有尽有,最好就系我哋两个人可以拣两件,试多几款,又唔怕浪费食物。招牌小笼包:美味多肉汁。常满虾饺皇:原只新鲜虾,大大只,鲜甜弹牙。鲜虾烧卖皇:酒楼风味,又系大大粒,点喼汁食真系好滋味。萝卜丝酥饼、金勾咸水角:新鲜热辣辣炸起,酥脆可口,馅料劲多。豉汁蒸凤爪:同家人饮茶一盅两件必食嘅凤爪,炆得好淋好入味。怀旧马拉糕、蒙古流沙包:share 食一点甜点,甜甜蜜蜜在心头。火锅配料精选肥牛、新鲜本地滑牛,肉质柔软,牛的味道浓郁,不错。海生虾、手打墨鱼丸,海鲜类也新鲜,值得一试!大排档还可以自取多款火锅配料、蔬菜、小食、甜品🍮 最后品尝雪糕同埋芒果布甸,大满足!
最后拣咗常满百家菜,价钱经济实惠,埋单唔使$200👍🏻
免费锅底
火锅点心餐 两位起
招牌小笼包:美味多肉汁。
常满虾饺皇:原只新鲜虾,大大只,鲜甜弹牙。
鲜虾烧卖皇:酒楼风味,又系大大粒,点喼汁食真系好滋味。
豉汁蒸凤爪:同家人饮茶一盅两件必食嘅凤爪,炆得好淋好入味。
火锅配料
精选肥牛、新鲜本地滑牛,肉质柔软,牛的味道浓郁,不错。
海生虾、手打墨鱼丸,海鲜类也新鲜,值得一试!