2024-01-26 79 浏览
经过尖沙咀店见过大排长龙,今晚黎到屯门#霸吗拉面  店试一试。喺香港亦有3间分店。我哋一于去探究下佢既流量密码!店内装修以日本风味浓,有不少卡位,坐得挺舒服,唔似日式小店要同人搭枱,又选择坐半室外位置。炙烧鱿鱼墨汁鸡白汤拉面🍜一上枱以为成碗墨汁,先尝一口拉面汤底,味道超浓郁唔喉涸,上面有原只切件鱿鱼🦑好香好弹牙,面质软硬啱啱好,拉面仲好挂汤汁!叉烧味玉鸡白汤拉面🍜鸡白汤则比较清淡,汤头清爽。加上木耳、葱花等配料,拉面汤头恰到好处。鸡叉烧大块,淋身入味,拉面面质弹牙。烧汁唐扬炸鸡 鸡肉肉质鲜嫩,炸得外脆内软,唔厚粉,即叫即炸,入口热辣辣。羽根烧饺子饺子水准唔错,唔会太干,皮薄香脆。尤其边位都煎得香口,沾上咸酸饺子汁零舍开胃。青森县富士苹果酒以二百几蚊就有两款拉面,二款小食同饮品等,性价比尚算合理。

炙烧鱿鱼墨汁鸡白汤拉面🍜

叉烧味玉鸡白汤拉面🍜

烧汁唐扬炸鸡
鸡肉肉质鲜嫩,炸得外脆内软,唔厚粉,即叫即炸,入口热辣辣。

羽根烧饺子

青森县富士苹果酒

以二百几蚊就有两款拉面,二款小食同饮品等,性价比尚算合理。