2024-08-06
♡ 炸鸡界的天花板|Puradak Chicken♡-无论春夏秋冬 ~~真系点都要食炸鸡😍咁啱知道奥海城都开咗一间 梗系即刻要去食吓呢间炸鸡店嘅天花板啦😍- ♡ 半半炸鸡 ♡ $238可以简有骨或者冇骨我哋想食啖啖肉 ~ 所以就拣咗冇骨啦 呢度嘅鸡都系先焗后炸 完全食落唔油腻👍🏻味道方面就拣咗Corn 🌽So Amazing 🤩 同疯狂蒜香🧄 两个味道都好好食呀‼️Corn So Amazing 有香浓嘅粟米汤芝士粉😍而且仲有一嚿嚿粟米做陪衬 啲粟米都好甜~❤️蒜香味恰到好处 唔会好大浸蒜味 仲好惹味添🫶-♡ 炒年糕 韩式甜酱 ♡ $78呢度嘅年糕有三款口味 而我哋就拣咗韩式甜酱 年糕食落烟烟韧韧 ~ 细细旧好易入口 👍🏻-♡ 泡菜煎饼 ♡ $118薄饼香脆 每一啖都有泡菜嘅香味食完之后仲更开胃啊☺️-❥#⇢店铺资料:PURADAK CHICKEN (奥海城3期) (大角咀)大角咀海泓道1号奥海城3期UG楼UG68, UG71-73号舖## 🔍寻找同区美食📍➾ #矿泥黄X旺角-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagr
无论春夏秋冬 ~~
真系点都要食炸鸡😍
蒜香味恰到好处 唔会好大浸蒜味 仲好惹味添🫶
♡ 炒年糕 韩式甜酱 ♡ $78
呢度嘅年糕有三款口味
而我哋就拣咗韩式甜酱
年糕食落烟烟韧韧 ~
细细旧好易入口 👍🏻
♡ 泡菜煎饼 ♡ $118
薄饼香脆 每一啖都有泡菜嘅香味
食完之后仲更开胃啊☺️
❥
⇢店铺资料:
PURADAK CHICKEN (奥海城3期) (大角咀)
🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X旺角
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南