餐厅: 周記點心
资讯:

2016-09-09 392 浏览
晏就三点三 食乜好 最好紧系食西多👅-今次就去咗好出名嘅周记茶餐厅到食下午茶你又估下呢到有咩特别令到我地山长水远去食?-奶黄流沙西多士 $25呢个其实好多人都知的✌🏼️未切开就已经feel 到佢种新鲜滚热辣炸出嚟嘅热气一切开 啲奶黄冚冚声应声弹出嚟 流心度确喺高无呃你的 有图为证🖖🏼西多食落外脆内软 无炸得过火而且将佢浸喺奶黄到 隔一阵等佢索哂啲奶黄先食仲更加正❤️ 好似食紧炸咗嘅奶黄包咁所以别问我脂肪从哪里来🌚不过平心而论 一个人食喺会食多几旧就济咗两个人share食就啱啱好 仲可以嗌多样嘢试下-芝麻虾多士 $30食完甜甜地嘅西多士 就紧喺要食返啲咸食中和下✌🏼️呢个虾多士真喺不得了 绝对喺色香味俱全👅一夹起就先闻到阵阵芝麻香 之后咬落去虾胶又弹牙 再点埋沙律酱是无敌的~我都喺捉返Pokemon 减下肥先😭
晏就三点三 食乜好 最好紧系食西多👅

今次就去咗好出名嘅周记茶餐厅到食下午茶

你又估下呢到有咩特别令到我地山长水远去食?

奶黄流沙西多士 $25
奶黄流沙西多士