2024-08-16
好多客人都系为咗$1蛋糕放题而来🤭有少少似韩式西餐fusion餐厅,除咗main 意粉仲有汉堡包,不过我见好多客人都系为咗$1蛋糕放题而来🤭介绍返少少背景先,主菜/汉堡要升级做套餐 先可以再加一蚊要甜品放题架~我觉得如果聚餐慢慢倾偈,食吓蛋糕都几开心⭐️留意番,佢系楼上Cafe,建议预先订枱 餐厅会比大厦密码.鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉 $128我觉得依款好食🫰🏻几有创意用辛辣面汁弹配上意粉,再加埋忌廉汁,creamy得黎辣辣地。配上流心蛋,贴近卡邦尼感觉。有大量泡菜,面头洒上干面脆 增加脆卜卜口感。鱼糕串劲大串好多块!.火炙北海道带子配海鲜炸酱意粉 $148炸酱汁但用上意粉底,有八爪鱼等海鲜+3粒带子.抹茶豆腐拿铁我哋叫咗走甜,变相抹茶味甘啲、唔会太甜。配搭都几有趣,有豆腐花底+鲜奶抹茶.朱爷咖啡Choco Coconut Coffee( Affogato)有少少邪恶,两球雪糕再淋上咖啡。咖啡味好浓缩就咁饮搞唔掂,所以一定要用雪糕稀释下+$48 粟米浓汤+精选蛋糕+特色柠檬茶/美式咖啡+$66 粟米浓汤+精选蛋糕+自选饮品$1蛋糕放题.原味芝士.朱古力芝士.抹茶红豆.柚子乳酪慕思.伯爵茶慕
介绍返少少背景先,主菜/汉堡要升级做套餐
.鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉 $128
.火炙北海道带子配海鲜炸酱意粉 $148