餐厅: 甘味讚岐手打烏冬
资讯:

2021-12-31 400 浏览
打齐两针嘅人士,夜晚六点后可以免费入工展会😆收工过去岩岩好~行左个零钟又攰又肚饿,近近地走咗去皇室堡揾嘢食😛见到好耐无见既廿味,二话不说拉著友人冲过去。星期1既晚上,估唔到成八点钟都仲有咁多人等位,最后等咗差唔多半个钟先有位。牛舌泡菜锅烧赞岐手打乌冬 ($74)有5大块牛舌,唔厚唔薄,而且炖得十分软淋,乌冬弹牙,泡菜爽口,汤底比想像中香浓,食得好舒服。我连汤都饮晒~咖哩吉列猪扒蛋包饭 ($75)朋友想食饭,所以嗌左呢个。但呢个反而一般,吉列皮太厚,猪扒有d硬,个蛋无味,好在咖哩够香,薯角亦炸得香脆。总体黎讲不过不失既。另外加左$10要个味噌汤同沙律。小食放面,要左唐场墨鱼咀,好似30几蚊。呢个好食,香脆可口够热气🤣唯一要改善嘅地方都系炸皮太厚既问题。总结:乌冬专门店都系食返乌冬啦😆
行左个零钟又攰又肚饿,近近地走咗去皇室堡揾嘢食😛

牛舌泡菜锅烧赞岐手打乌冬 ($74)

咖哩吉列猪扒蛋包饭 ($75)

总结:乌冬专门店都系食返乌冬啦😆
2021-12-27