2023-07-12
平时都好少,有机会食到烤鱼竟然比我喺海港城揾到呢间睇落新开嘅舖头唔单止嘢食吸引,而且价钱仲几相宜今晚得我同朋友两个人食饭,所以就决定叫一款烤鱼两款味道试吓听讲咕噜咕噜元气九宫格都系人气必叫!包括:麻辣花生、冰镇话梅凉瓜、甜蜜BB茄、招牌捞起麻辣手撕鸡、跳水一口牛舌、捧打猪八戒、蒜泥拍黄瓜云耳及酸辣泡大白菜真系食完个九宫格都觉得好满足跟住自选鸳鸯烤鱼我地拣左金波罗酸辣味 + 魔鬼地狱味 (海鲈鱼) 😛原来系店内镇店之宝既味道【金菠萝酸辣】以新鲜既菲律宾菠萝同自制金汤为基底酸辣解辣,中和返个味而【魔鬼地狱】有印度魔鬼辣椒、中国魔鬼辣椒和普通辣椒干!超正配菜仲有三国演义 - 墨鱼三色滑 (半份)三色墨鱼滑制成,分别系南瓜味、波菜味及原味配埋落个汤底度,真系劲夹雪花肥牛卷都有六至八块嘅牛肉,用嚟配酸辣嘅汤底都非常之夹,分分钟仲可以加多碗白饭仲正最后食辣野点可以唔叫嘢饮呢个特色劲量1.3公升的特色饮品,个人超级推介【菠萝Me】蜜瓜、菠萝和梳打味道清新【洛柚柚】 系洛神花茶底,柚子蜜梳打为主解渴一流!最后最后甜品系咕噜咕噜围炉肆甜原来系川菜经典夏日甜品 上面有桂花冰粉,配上水果清凉又透心凉仲有四
唔单止嘢食吸引,而且价钱仲几相宜
今晚得我同朋友两个人食饭,所以就决定叫一款烤鱼两款味道试吓
听讲咕噜咕噜元气九宫格都系人气必叫!
真系食完个九宫格都觉得好满足
酸辣解辣,中和返个味
配菜仲有三国演义 - 墨鱼三色滑 (半份)
雪花肥牛卷
【菠萝Me】蜜瓜、菠萝和梳打
味道清新
【洛柚柚】 系洛神花茶底,柚子蜜梳打为主
解渴一流!
最后最后甜品系咕噜咕噜围炉肆甜
原来系川菜经典夏日甜品
上面有桂花冰粉,配上水果清凉又透心凉
仲有四川既糍粑,由糯米做成的糍粑点埋黑糖,口感好丰富