2021-07-17 345 浏览
屯马开通真的很兴奋🤣令到九龙城既人潮多左唔少😨 想揾既静静既角落停低叹杯茶🍵一禅觉得系一个好选择🔲 虽然系商场里面 但店如其名 弥漫一种禅既意识🌀 木系既装潢🪵同埋主打Vegan 既料理 营造左一个好Peaceful 既气氛👍🏻 值得一赞既系食物唔会因为Vegan做法而Compromise 左味道😋⭐️ 伯爵茶黑莓蛋糕 🍰蛋糕底本身比较Dense 但Cream既轻盈平衡得刚刚好😚 完全唔会有某D Vegan 蛋糕食完一口油的感觉😅 伯爵茶味道好突出☕️ 甚至有点抢味 如果黑莓甜度多D中和返就更完美🫐⭐️ 海盐朱古力曲奇 🍪 Soft Bake既美式曲奇 烟烟韧韧无得输😜 朱古力有点半融Gooey的感觉🍫 比起美式更胜一筹既系调味唔会过甜🇺🇸 试得出佢嘅心机⭐️ 豆腐焙茶 🤎本身唔系好钟意饮焙茶😅 但系豆腐加添左一份Creamy既口感😚 加上泡沫既滑令口感更加丰富🥰
伯爵茶黑莓蛋糕

⭐️ 伯爵茶黑莓蛋糕 🍰