2024-06-10
九龙城出名多cafe,有时真系唔知拣边间,今次试左间觉得唔错的,值得大家去试🤤觉得佢地做事态度认真,对食材十分尊重👍三文鱼牛油果夏威夷盖饭牛油果切得好靓,好似一朵花咁围住碟饭,材料方面有中华沙律,飞鱼籽,三文鱼,枝豆粒😋 系一堆好fresh的食材,食完都唔会觉得有负担同罪恶感😛三文鱼的量都好多,而且食落鲜甜😆卡邦尼意粉🍝一上碟就觉得碟意粉好正,橙橙黄黄好浓郁咁,面头仲有大量的芝士碎同佢地自家炸脆的烟肉🥓,食落左左啲咸香同脆脆的口感,同我地平时系街食的卡邦尼意粉好唔同MATCHA LATTE睇餐牌见到佢地用山政小山园的茶粉,饮落感觉上系清香啲的抹茶,饮完好舒服😆HOJICHA LATTE佢地连hokicha都系用山政小山园的产品,店员送黎的时候佢仲好细心咁讲解,先发现佢地系用左两款唔同的焙茶,饮落会比起平时的口感唔同,饮落十分浓郁😄Lento (九龙城)九龙城太子道西428-430号地舖
三文鱼牛油果夏威夷盖饭
卡邦尼意粉🍝
MATCHA LATTE
HOJICHA LATTE
Lento (九龙城)
九龙城太子道西428-430号地舖