餐厅: 意歐
资讯:

2019-08-24 561 浏览
女人揾食当然要去女人街🤣通菜街即是女人街💃 街道两旁有不同形形色色既餐厅,今次嚟到一间主打食焗薯既西餐回味下,其实依家已经较少地方有得食焗薯,记得细个好钟意食焗薯㗎😋-☆ 纽西兰黑椒汁西冷牛扒蛋碎焗薯 HKD$95当然一定要叫焗薯🥔 哩个餐有扒又有焗薯啱哂我👍 焗薯上面系白汁碎蛋沙律🍳 白汁味道浓郁,仲有微微烟肉碎,焗薯无落调味料故系原味道,配埋浓味既白汁碎蛋食确系几夹,薯仔焗得十分腍身,腍到连皮食埋都唔会觉得鞋口😋 至于西冷牛扒肉质亦十分软腍,好容易就能切开,我个人很喜欢😊 跟餐配餐汤、蒜蓉多士及餐饮,叫左杯半价$14芝麻牛奶,好香芝麻味,哩个配搭几特别🙂-另外仲叫左个巴马火腿薄饼($99)同意式炉仔云吞($35),🍕薄饼系薄批底,整得几香脆,size唔会好大个,两个人share啱啱好!🥟意式云吞用炉仔温热住🔥 一直keep住温度唔会因为变冻而无咁好食,非常细心💕 云吞用非常浓郁有茄肉既蕃茄汤浸住,啱哂重口味既我,不错的😋😋
女人揾食当然要去女人街🤣

☆ 纽西兰黑椒汁西冷牛扒蛋碎焗薯 HKD$95
纽西兰黑椒汁西冷牛扒蛋碎焗薯

蛋碎焗薯

另外仲叫左个巴马火腿薄饼($99)同意式炉仔云吞[菠菜芝士]($35),🍕薄饼系薄批底,整得几香脆,size唔会好大个,两个人share啱啱好!🥟意式云吞用炉仔温热住🔥 一直keep住温度唔会因为变冻而无咁好食,非常细心💕 云吞用非常浓郁有茄肉既蕃茄汤浸住,啱哂重口味既我,不错的😋😋
巴马火腿薄饼

意式炉仔云吞(菠菜芝士)

芝麻牛奶

2019-08-16
纽西兰黑椒汁西冷牛扒蛋碎焗薯
蛋碎焗薯
巴马火腿薄饼
意式炉仔云吞(菠菜芝士)
芝麻牛奶