2022-10-17
香葱碎吞拿鱼腩 配 最中饼碎吞拿鱼腩份量好多,而最中饼好脆口仲有微微焦香味,每啖外脆内软,好有层次🤤特上8点刺身拼盘(鲜吞拿鱼腩、海胆、6款seasonal)拼盘摆盘超级精美,我哋呢日嘅seasonal都好吸引🤩 有几款特别印象深刻:北寄贝相当新鲜爽口、白子好绵滑配上特制酱汁好清爽、中拖大拖都无可挑剔,入口油脂感爆发🥰、带子劲大粒又好香甜、仲有海胆质素都唔马虎,好浓味带点甘甜。十分推介呢个刺身拼盘!牛油果软壳蟹卷呢份sushi roll劲大份,软壳蟹劲大只,中间位真系食到啖啖蟹肉🦀杂锦松叶蟹棒天妇罗拼盘(松叶蟹棒4件、沙𩺬鱼1件、海鳗1件、野菜4件) 天妇罗炸浆啱啱好,薄身又够脆又唔油腻。松叶蟹棒比想像中细条,不过系食得出鲜味。沙𩺬鱼同野菜就正常发挥。黑牛特制柚子酒 (和歌山县)好浓嘅柚子香,超级易入口,好啱女士们竹林白桃妃 (冈山县)淡淡白桃味,酒味较重
特上8点刺身拼盘
(鲜吞拿鱼腩、海胆、6款seasonal)
牛油果软壳蟹卷
杂锦松叶蟹棒天妇罗拼盘
(松叶蟹棒4件、沙𩺬鱼1件、海鳗1件、野菜4件)
黑牛特制柚子酒 (和歌山县)
好浓嘅柚子香,超级易入口,好啱女士们
竹林白桃妃 (冈山县)
淡淡白桃味,酒味较重