【醉吾串】无啦啦戚起条筋想食串烧,突然见到呢间开业至今都系有一致好评🌟所以专登放工走入大西北试试佢🤠.🎌时令推介 - 日本直送🎌🍴牡丹虾 - 💰88超级大只,肉质丰厚,肥美满足🍤连朋友平时唔食生野试咗啖都话超好食!(可惜净系叫咗一只🙊) 🍴长芋 - 💰28配咗明太子、紫菜粉、芝麻系上面既淮山,望落去似发泡胶,但食落系似爽口既白萝卜,明太子味好出,配搭得非常好🤍 🍴大黑菇 - 💰38比预期想像中细粒咗小小,但系系浓菇味同爽口既🍄 🍴提灯 - 💰48超级特别,超罕见既食物,真系第一次见!唔讲唔知原来系母鸡既输卵管同未生蛋壳既蛋黄部分,蛋黄食落去劲似咸食既爆爆珠,有半熟流心既效果,输卵管部分就烧至微微焦脆,非常有口感🐣.💥炸物💥🍴(真) 黑松露薯条 - 💰128自问对黑松露薯条非常有要求,呢间既黑松露薯条系我食过有史以来数一数二🤩薯条唔会好多油,就算冻咗都仲系脆。唔会好似平时一般隔离有一兜仔既黑松露蛋黄酱而系直接淋上面,仲有好多一片片刨出黎既真黑松露片,条条都好出黑松露味,真心食到一条都无得净🍟 🍴海胆忌廉饼 - 💰48海胆饼炸到啱啱好金黄色,外脆内软。咬落去即爆酱,超多忌廉,满满海胆味,非
【醉吾串】
🎌时令推介 - 日本直送🎌
🍴牡丹虾 - 💰88

🍴长芋 - 💰28

🍴大黑菇 - 💰38
比预期想像中细粒咗小小,但系系浓菇味同爽口既🍄

🍴提灯 - 💰48
💥炸物💥
🍴(真) 黑松露薯条 - 💰128

🍴海胆忌廉饼 - 💰48
海胆饼炸到啱啱好金黄色,外脆内软。咬落去即爆酱,超多忌廉,满满海胆味,非常creamy,食得出系选用新鲜靓海胆💛
🍡串烧🍡
🍴鸡翼 - 💰26
超级大只,大只到系要一串一只!皮脆肉嫩,超级香口。虽然食既时候冻咗,但鸡肉一样唔会死实实,唔洗点落其他调味粉都好够味🐔

🍴鸡腿肉 - 💰28
每粒都整咗小小wasabi系上面,皮脆肉嫩。

🍴鸡柳 - 💰30
整咗d柚子胡椒系面,柚子味好出,有种好清新好fresh既感觉。因为系日本鸡肉咬入去见到粉红色心系正常,非常嫰口,唔会好榎🍊

🍴鸡尾 - 💰26
第一次食有d似鸡软骨,鸡肉弹下弹下,小小似鸡肉肥膏。一串有4粒,系2只鸡既鸡尾,食落几得意🐤

🍴鸡心 - 💰28
咬落微微爆汁,几Juicy,唔会干噌噌❤️‍🔥

🍴鸡肝 - 💰30
加咗小小辣椒丝系上面,一齐食既时候可以癖咗阵腥味。非常肥美酱状,钟意食内脏既朋友一定会觉得好正❗️

🍴日本茄子 - 💰28
比平时一般既偏甜,食到有阵焦糖味,原来系用咗自家制西京面豉酱,非常不错🍆
🧋OREO 沙冰 - 💰68
🧋MOJITO - 💰78
呢间真系对得上所有好评🥳食完唔会觉得特别热气❕️唔系好似平时食串烧咁好重孜然味,可以食到材料嘅原汁原味。所有鸡都系日本直送🇯🇵
全部酱料都系自家制,非常用心💖店舖坐得几舒服靓装修,仲有figure打卡墙📸超级推荐,一定会再番去食🤤🤤
味道:❤️❤️❤️❤️❤️
价钱:❤️❤️❤️❤️