餐厅: 百份百餐廳 (新都商場)
资讯:

2025-01-23 54 浏览
昨晚太太放工,预先在车上用手机apps,在这间百分百落咗两个饭餐,一个焗饭另一个系炒饭,另两杯热饮,柠水和朱古力。网上俾晒钱,到前半小时巳落,因为知呢间餐厅平时都等半小时先有得拎。去到未有,又等咗好耐,再问,竞然先话冇呢张单,看看取餐地址冇错,但佢话冇收过呢张单。俾咗钱冇餐攞!结果我太太要取消张单,向平台投诉,再急忙去附近再买外卖,因为中午已经忙到冇乜食饭。记得疫情时,有一个夜晚,都叫过一次,𠮶次叫佢送来,六点半后叫,差不多九点前先到,差D要去买老麦。这间餐厅早餐,都等差不多半个钟,午餐更不用讲,试过等九个字,最唔好系我企系度等外卖,佢拎出来时系唔叫号码,好多时冇维意,会企喺度呆等,好多时要自己去睇。员工服务,真心麻麻。奉劝各位,晚餐真系唔好叫呢间外卖,冇单事少,可以退,但时间浪费就冇得返转头。
2025-01-22
1 分钟 (外卖自取)