前几日去海洋公园玩,都预左要系入面食嘢,隔离𠮶位只系会食鱼柳包,我就想食下炸鸡。。难得入到来唔想食M 记,见又有$30 food coupon 就谂住试下呢度啲炸鸡🍗, 一个set 有炸鸡2件,薯条仲有汽水 $92/set ….. 拎左枝叉,一拮入去只炸鸡度发现拮唔入,心知不妙,唯有用手拎住来食,结果硬到核爆,真心觉得会咬崩牙!😒😒😒 个皮劲硬,入面都唔Juicy , 未去到好柴,但真心好硬😭😭 好在食完第二只就好啲,无咁硬,不过都系干,系咪翻炸再翻炸?啲薯条系粗而扁身,无薯仔味,无盐味,无乜味,唔知食梗啲乜咁。。😒😒😭😭😭 汽水都几大杯,正正常常一杯汽水咁。。。望住隔离𠮶位食鱼柳包,彷佛就系度嘲笑我做乜唔跟机食M 记,佢都有炸鸡set , 仲平啲。。。😭😭😭😭😭真心靠错左边呀😭😭😭