2024-04-04
讲到去饮嘢大家第一时间未必会谂起北角,但原来Hyatt Centric顶楼系一间好有格调嘅rooftop bar,而且Menu仲好有心思🩵 佢哋推出咗一共9杯嘅Sip Trip North Point Series Cocktail,透过味蕾带你探索呢个充满独特色彩嘅地方🍸同朋友去咗庆祝生日,佢哋仲送咗个蛋糕同生日卡俾我😍 系庆生好去处!🎂Gai Daan Jai Old Fashioned 复古鸡蛋仔 $118EGG WAFFLE BOURBON, BROWN SUGAR, CACAO BITTERS呢杯嘅酒味会浓烈啲,想要微醺嘅感觉一定要嗌佢!饮苦中带甜,令人谂起鸡蛋仔嘅焦香蛋味。😋Walk this Way 花香径 $118FINO SHERRY, JASMINE, GRAPEFRUIT, SODA饮落去好清香嘅cocktail,茉莉花同西柚完美平衡,两者嘅味道都好出😍 饮完之后好解渴,而且甜甜酸酸适合女仔饮。Wagyu Short Rib Taco $188Cucumber, Pickled Chili, Tomatillo Chutney和牛食落去有少少似慢煮牛颊肉嘅质地,食
Walk this Way 花香径 $118
Wagyu Short Rib Taco $188
和牛食落去有少少似慢煮牛颊肉嘅质地,食落一梳梳肉,好有口感🤤🤤Taco加入咗印度香料,令整个菜式味道升华👍🏻
Salt & Chili Squid, Secret Spices, Nam Jim Talay, Garlic Aioli $138
炸鱿鱼一啲都唔un,外脆内软,配上泰式酸辣汁,令人食到停唔到口🦑