2020-06-27
这里的夜市我在刚开始时都试过一次。那时比我感觉系普通街坊食店。快速食完之后可以再去其他地方。系一个会不停有唔同客来来回回的地方。这里位置很合适。因为正正在大门口,食完就可以极快离开坐车或回家。我选择佢嘅最大原因系因为佢哋有章鱼小丸子$20四粒$28六粒都算平价。我当然选择六粒。我去那边买完后就到隔离买功夫茶。再回去时见还未做好就坐喺出面嘅坐位等。突然听到里面大大声「喂喂喂」。我惊讶嘅系原来佢叫我。我觉得佢真系好无礼貌。我好反感。我系客又唔系你员工⋯佢哋卫生方面其实都可以改善。出面坐的地方和里面煮食的地方都唔算太干净。不过我再睇返佢份食物睇落都几多嘢食。比之前将军澳厚德商场间小食店更好。可能因为即制啦。佢哋比材料都几大方。简单一餐完毕。又要踏上旅途。希望下次再来时佢哋服务水平会提高。这个商场比我上次来时变了很多。小食店无咗三分一。很多食店坐位已经变咗只是一班街坊坐喺度吹水的地方。真正食客其实根本无位坐。
简单一餐完毕。又要踏上旅途。