2022-07-09 2630 浏览
父亲节当日原先打算和爸爸庆祝特意去呢到饮茶当时父母已经十点半左右揾位,我们总共六人据了解我爸爸话当时有很多枱无人坐,个带位俾咗张4人枱重要近门口,而且个带位好无礼貌,话d枱一早俾人订哂架啦,我俾咗你坐我一阵就俾人闹架啦!!咁父母都照坐,但过咗3个字左右d枱仍然好多就问下果个带位,个带位就答我真系转唔到俾你丫,我爸爸当下真系嬲爆爆,有成十几廿张枱系到,张张都俾人订哂?几时嚟又答唔到,个样语气又好炆好唔耐烦,讲嘢又唔太正带口音,之后我爸爸向经理投诉佢就离开咗!今日我听其他有去过嘅朋友都话呢个带位女人好无礼貌,就算闲日有枱都唔俾,饮完茶果张枱都无人坐,所以都唔会再嚟,讲真呢间嘢唔系平,系咪要识人先有好位置?我相信有好多人都有呢个经验
父亲节当日原先打算和爸爸庆祝特意去呢到饮茶
当时父母已经十点半左右揾位,我们总共六人