餐厅: 小魚兒 (金馬大廈)
资讯:

2024-12-09 0 浏览
我不嬲都无辣不欢 放工喺尖沙咀金马伦道做完facial之后 又喺尖沙咀发掘新餐厅 🍷 <炭火风味烤鱼> <鸡煲>嘅🌶湘川菜餐厅 《小鱼儿》🐟未试过 🐟餐牌有多款 烤鱼原条上好吸引 而家冬天想食啲暖笠笠嘅嘢 呢度啱啱出咗冬天嘅新菜式🫕🫕羊腩煲 羊肉好多 啖啖肉 配菜亦都好丰富有竹笋 冬菇 马蹄 腐皮 等等 加上生菜🥬一齐食 店长好细心畀咗 腐乳酱同围裙我哋 著白色衫都唔怕污糟 另外点咗呢度都系招牌嘅🫕鸡煲 做法正宗 酱料香浓 鸡肉没有雪藏味 辣味啱啱好 加上香菜 蒜头🧄 好惹味🫖热韩国柚子蜜 冬天饮暖笠笠 柚子蜜真系好窝心 加上可爱嘅小鱼图案🐟餐具 食得好开心🎀呢度气氛都几好 唔算逼 两个人都坐得好舒服 食完一齐漫步尖沙咀 作为一天工作后完美嘅总结🎆

<炭火风味烤鱼>
<鸡煲>嘅🌶湘川菜餐厅 《小鱼儿》🐟未试过