餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (MOSTown新港城中心(4期))
资讯:

2017-10-03 354 浏览
得知千色店减价,师奶仔梗系要去睇下有咩正野啦!去之前食饱饱先够力血并!附近有茶木,见好耐无食,又唔太多人等位,就你啦!食物:都算多选择,但我同花先生一齐拣左红烧牛肉新竹米粉。落单一阵转头碗米粉就到,快得有啲惊⋯⋯ 卖相OK,有4块牛肉,牛肉好淋入味,汤底浓厚,系米粉份量少,花先生唔够饱。珍珠奶茶太多奶,无左茶香。环境:被安排坐店外既商场位置,愈食愈热,热到出汗!系无乜选择下既美食沙漠,算是会再回头之选择。有得拣千其唔好坐出面,除非你想出汗。

珍珠奶茶太多奶,无左茶香。

环境:被安排坐店外既商场位置,愈食愈热,热到出汗!

系无乜选择下既美食沙漠,算是会再回头之选择。
有得拣千其唔好坐出面,除非你想出汗。

2017-10-01