2022-12-06
新式烧味cafe最新推出咗90分钟无限添加鸡件嘅幸福鸡煲🫢 $168/位麻辣鸡煲可以选择BB辣、中辣、大辣 另外送一份新鲜蔬菜另外仲有得单点火锅配料 价钱都几平~店舖几特别有唔少台式特色饮品~ 嗌咗之后好快就送上鸡煲 等佢煲一阵店员就打开盖帮我哋炒 然后冚盖再煮多阵就食得~麻辣鸡煲酱好惹味 配上大量芫荽 鸡件大大件又新鲜、嫩滑多汁肉味香浓 可能因为本身做烧味所以鸡件都特别高质~ 好味~ 食完仲可以无限添加🙈之后就可以加汤打边炉墨鱼丸 $48/8粒鱼蛋 $48/8粒两款丸都唔错 价钱都好平好抵食 鱼蛋爽口弹牙 墨鱼丸弹牙带嚼劲乌冬 $28$28有两底🙈 系𠮶种平嘅乌冬口感麻麻地~ 不过呢个价钱仲想点😛芝士铁观音 $40估唔到佢哋嘅饮品系黑马😻 媲美台式手摇店 芝士奶盖绵滑厚身 有种甜甜嘅芝士香铁观音介乎清香与浓郁之间 味道甘醇 同芝士奶盖好夹👍🏻~薄荷青苹果芦荟绿茶 $32青苹果清新可口 加上少量薄荷味更清爽 配上轻盈嘅绿茶同粒粒芦荟 口感丰富 清新之选~
麻辣鸡煲可以选择BB辣、中辣、大辣 另外送一份新鲜蔬菜
另外仲有得单点火锅配料 价钱都几平~
店舖几特别有唔少台式特色饮品~
之后就可以加汤打边炉
墨鱼丸 $48/8粒