味火鍋 (華僑商業中心)

Yum Hotpot (Hua Chiao Commercial Centre)
2023-04-29 112 浏览
呢间火锅店要食真系要早少少到劲多人帮衬,同埋真系好抵食仲要无限时任食前菜我们食芝士焗波士顿龙虾,劲大只又多膏芝士微焦拉丝,仲有浓郁的芝士汁,好creamy 虾肉爽口弹牙,啖啖肉,很鲜甜仲有工具俾我整开蟹钳,劲体贴,蟹钳劲多肉汤底我哋想食蕃茄薯仔汤及养生牛肝菌汤,蕃茄薯仔汤够醒胃,仲有块猪筒骨,劲鲜甜,牛肝菌很清香。海鲜盘都有不少,有广岛蚝,大虾,蚬,蛏子,鲜鲍鱼,鱿鱼,鲩鱼片,仲有手打墨鱼丸,手打虾丸。海鲜很新鲜,食贝类海鲜无沙的,鲍鱼落汤十分钟已经很弹牙,海虾肉质结实爽口,本身我不太喜好食鱼,但佢个鲩鱼片很爽脆,仲有甘香鱼油,好难抗拒。手打丸又真材实料,好好食。有海鲜就有肉,好岩我呢啲牛肉爱好者。呢盘牛肉系餐厅皇牌,美国安格斯牛肉,肉色嫩红,拖一拖,滚一滚就食到牛肉的甘香油脂,真系满足。蔬菜篮很有诚意,好新鲜,有生叶,娃娃菜,蕃茄,南瓜,炸芋头,粟米等等。想唔到南瓜好甜呀。当然仲有其他野食,火锅配料很多,我哋叫左不同的丸,仲有韮菜饺相当唔错,皮薄馅满,想唔到仲有风琴豆腐串都好吸汁。仲有最开心系like他们就有movenpick 雪糕
呢间火锅店要食真系要早少少到
劲多人帮衬,同埋真系好抵食
仲要无限时任食

前菜我们食芝士焗波士顿龙虾,劲大只又多膏
芝士微焦拉丝,仲有浓郁的芝士汁,好creamy
虾肉爽口弹牙,啖啖肉,很鲜甜
仲有工具俾我整开蟹钳,劲体贴,蟹钳劲多肉

仲有最开心系like他们就有movenpick 雪糕