2024-01-11
天气又冻番啲,食啲暖胃野就最好不过。无限时可以尽情倾计慢慢食。Round 1 餐前小食有甜番薯条、唐扬脆炸鸡、蟹籽沙律、酸甜炸大肠和鲍汁鸡脚。炸鸡多汁软嫩,番薯条够脆。酸甜炸大肠,脆中带肥鲍汁鸡脚够入味。Round 2 前菜...三点刺身盛盒刺身方面有三文鱼,北寄贝,赤虾。成只可以连埋虾膏都食埋,三文鱼够厚鲜甜。来到Round3头盘🥘鸡煲我地升级左秋冬限定嘅养生药膳黄酒煮鸡煲,滚起左阵阵酒香飘过。鸡件新鲜肉嫩非常入味,可以正接加汤打边炉。最后就到Round4火锅盛宴有为食火锅海鲜拼盘五款有沙白、鲜虾、蚬、白鳝片和半壳元贝(海鲜跟据是日而定)至于牛肉拼盘潮汕吊龙伴、黄喉、肉眼芯、日本雪花一口牛同牛颈脊。肉味浓黄喉爽口另外还点了浓汁牛肉丸,弹牙多汁非常推荐👍牛骨髓,黑柏叶都是出面小有的。🪟装修以哥基狗为主题,餐牌、炉头上墙身画都有🐕🐕踪影。套餐多款汤底及配料选择,食材新鲜。平日都只系$280/位,非常抵地方够大,朋友聚会又多一个地方选择。要赞赏嘅下呢度嘅店员服务好好,上菜时同你讲一次食法同有咩要留意嘅地方👍会主动换上新既餐碟同加水。🍽地址:为食火锅公司📍观塘创业街15号万泰利广场地下C号舖
无限时可以尽情倾计慢慢食。
Round 1 餐前小食
有甜番薯条、唐扬脆炸鸡、蟹籽沙律、酸甜炸大肠和鲍汁鸡脚。
炸鸡多汁软嫩,番薯条够脆。
酸甜炸大肠,脆中带肥
鲍汁鸡脚够入味。
Round 2 前菜...三点刺身盛盒
刺身方面有三文鱼,北寄贝,赤虾。
成只可以连埋虾膏都食埋,三文鱼够厚鲜甜。
来到Round3头盘
最后就到Round4火锅盛宴
另外还点了浓汁牛肉丸,弹牙多汁非常推荐👍
牛骨髓,黑柏叶都是出面小有的。
地方够大,朋友聚会又多一个地方选择。
要赞赏嘅下呢度嘅店员服务好好,
上菜时同你讲一次食法同有咩要留意嘅地方👍
会主动换上新既餐碟同加水。
🍽地址:为食火锅公司
📍观塘创业街15号万泰利广场地下C号舖