位于佐敦逸东酒店4楼嘅 Terrible Baby ,相信多系附近出末嘅朋友都知佢嘅环境好 Chill ,真系一个几适合放左工 Happy Hour 轻松下嘅地方!由地下搭电梯上去,已经有一种穿越时空嘅感觉~环境:环境一流,地方够大,多沙发位又坐得舒服,唔会迫迫夹;而且有户外,无论系钟意呼吸新鲜空气定系煲烟嘅朋友都一定啱!食物:去到酒吧又有Free Flow,饮酒是常识吧!而家佢做紧优惠,好似平日无限畅饮两小时都系$180元加一。其实讲真又唔算真系好抵,如果剩讲啤酒我估都至少饮返四杯先回到本,所以大家拣唔拣真系要视乎自己嘅酒量呀!当然除咗酒,呢度嘅嘢食都几出色,我只系试咗以下两款,都觉得算几高质,其他嘢就交比各位朋友帮我去试下喇!松露薯条配松露酱:$90薯条嘅份量比想像中多好多,食极都好似仲有,而且因为系即炸嘅关系,薯条外脆内软,就算唔点松露酱本身已经有啲松露味, 就咁食都已经好好食,当然配埋佢嘅松露酱食,双重享受,简直一绝!脆辣炸鸡配辣椒蛋黄酱:呢个炸鸡简直系高质,炸到好香脆, 而且炸粉嘅份量刚刚好,唔会太厚亦唔会太薄;通常食炸鸡食外皮先最好食,因为贪佢够香口,但系估唔到呢度嘅炸鸡外

由地下搭电梯上去,已经有一种穿越时空嘅感觉~

环境:

食物:

松露薯条配松露酱:$90
松露薯条配松露酱

脆辣炸鸡配辣椒蛋黄酱:
呢个炸鸡简直系高质,炸到好香脆, 而且炸粉嘅份量刚刚好,唔会太厚亦唔会太薄;通常食炸鸡食外皮先最好食,因为贪佢够香口,但系估唔到呢度嘅炸鸡外脆内软,里面仍保留到淡淡肉汁,配埋蛋黄酱嚟食,真系冇得输!
脆辣炸鸡配辣椒蛋黄酱

2020-06-22