2024-03-21
The Flame Bar & Restaurant🍽️喺观塘返工放工想同同事食吓嘢吹吓水又唔想咁贵?!推介大家嚟试吓呢一间牛扒🥩、薯条🍟任食嘅餐厅!🈹🈹🈹逢星期一至四只系需要每人$268,就可以限时两个钟任食澳洲特级安格斯牛扒 同埋 澳洲M3安格斯肉眼扒😋😋佢哋嘅牛扒虽然系任食,但系质素绝对唔差,一上枱就见到摆碟都好靓好讲究㗎!🤩🤩而且佢哋嘅牛扒全部都好有肉味,又唔会韧,绝对比得上平时$300一份嘅牛扒啊🉐🉐另外,加$15就可以要埋是日餐汤,今日嘅餐厅系椰菜花忌廉汤🥣如果觉得系咁食牛扒好似唔系咁健康嘅话,仲可以加$38要个沙律🥗,个沙律都几大兜,同埋不停食肉真系会有啲腻,加个菜战斗力即刻Level up啊!饮品方面,我哋就叫咗 wild berry orange squash🍊$68,呢个味道比较甜一啲,女仔应该会几啱饮!❤️