2023-07-15
呢间cafe喺宠物界都几出名🤤特登约左几只狗狗朋友去try try~~.可惜当日宠物空间被某粉丝团借左d位置整生日布置,好多人出出入入影相,对狗狗黎讲其实几尴尬,落地行又唔方便,又惊佢地整烂人地d布置😐如果cafe可以一早预告定会好d.食物方面,因为我地坐宠物空间,大部分都系用外卖碟✨泡菜大虾芝士奶油扁意粉✨唔会好辣,泡菜同芝士味都几balance,又够creamy🥰如果d虾可以煎得再香d就仲正✨大阪烧香酥鸡扒配牛角包窝夫✨鸡扒有d干,反而个croffle好食d😂见好多人食,期望愈大失望愈大✨抹茶豆腐花奶✨见到有豆腐花喺入面好似几得意😆不过搅散晒之后其实唔系好饮得出有豆腐花,可能同饮管太幼都有关🍵如果当佢系macha latte饮既话都唔错既✨blue coconut coffee(唔记得确实名称)✨个蓝色渐层配落咖啡到好似唔系好夹🙉🙈搅散晒之后成杯野灰灰蓝蓝咁,味道就正常
食物方面,因为我地坐宠物空间,大部分都系用外卖碟
✨泡菜大虾芝士奶油扁意粉
✨大阪烧香酥鸡扒配牛角包窝夫
✨抹茶豆腐花奶
✨blue coconut coffee(唔记得确实名称)