烧鹅没有肉,只得肥膏,鹅皮,骨..开头以为净系一两件系咁!点知全碟8成烧鹅都系咁..将心比己,如果要切烧鹅比自己食,都唔会切到咁啦..五十蚊个餐,得个白饭系ok..严重差劣!工作态度极差!求其到咁!闻所未闻!谂住同侍应讲声,佢会帮我解决,本来佢换返碟正常比我,咁我就算喇..点知佢居然,佢拎返4粒肉碎比我!真系顶!即系叫我食厨余?真系好呕心呀!个乞衣咩!系咪玩野呀!点食呀!真系唔明点解,个厨房切肉𠮶个,唔觉得咁样系有问题..做侍应拎返几粒肉粒出嚟,𠮶个又唔觉得有问题..系咪真系返工返到冇知觉呢?定系工作太悠闲发紧梦?呕心到咁..真系哽唔落啰..完全感觉到自己不被尊重!我不是客人,我只系闲人..明明上网见到D相,烧味系好靓..先上去试试..但现实变成食厨余嘅感觉..以后不会帮衬!未必系呢间公司老板嘅问题,而系员工服务态度差劣!工作态度差劣!一D同理心都冇,点做服务行业呀!一间店舖租咁贵,请你呢班垃圾..连咁简单嘅工作都做唔好..真系无言..
将心比己,如果要切烧鹅比自己食,都唔会切到咁啦..

谂住同侍应讲声,佢会帮我解决,
本来佢换返碟正常比我,咁我就算喇..

明明上网见到D相,烧味系好靓..先上去试试..

2024-07-03
下午茶