2023-01-21
我哋好中意食啲烟烟韧韧嘅刀削面面😍,经过大埔公园仔见到入面咁多人🤭,咁就一于试一试佢好唔好味先🤪如果大家有咩好食嘅刀削面就同我哋讲下啦🫶🏻🧊熏蹄丝口水风味冷刀削面 $52 8.5/10呢碗野既配料有青瓜丝花生担担酱同麻辣酱 🌶担担酱入边有肉碎榨菜 🥬味道香浓 👻麻辣酱够香够辣 🫣今次叫左小小辣两个酱沟埋一齐食好好味 🥹花生🥜同青瓜丝提升面嘅口感仲可以冇咁溜 🤤冷刀削面面质烟韧 😍同埋佢嘅表面都可以好挂汁 💓食完一啖会想继续食 🤩虽然酱料面多,但唔会太咸而令人饮好多水💧中意食冻刀削面嘅人就唔好错过啦!✨呢间既刀削面都有唔同既选择 🫡有冷捞热捞汤面等等既选择 🥰配料选择都唔少㗎!但冷刀削面可以选择既配料就比较少 😅如果想试下其他配料都可以叫小食试下,最重要系可以有辣有唔辣 🤪好啱大家去试下嫁!人均消费💵: $40-60性格比: 8/10好食程度😋:8.5/10回头指数💓:8/10
🧊熏蹄丝口水风味冷刀削面 $52 8.5/10
人均消费💵: $40-60