<熊星人🐻必去打卡📷>餐厅入面全部都系有关熊嘅公仔呀,画呀之类嘅staff仲专登拎个公仔俾我哋影相📸️黑松露蟹籽带子黄金意大利饭2/10呢道黑松露蟹籽带子黄金意大利饭有啲失败。带子同饭嘅熟度过火👿,有啲干柴感,令到食物干身同无咩汁感。而且带子亦有啲腥味。总结,我只能够捉到一啲带子嘅腥味😖,呢个真系令我觉得唔太好。小铁板一口牛8/10呢个牛喺呢间餐厅,我唯一觉得OK嘅。每一口都好嫩又多汁。牛肉系用特制嘅酱汁腌过,而且佢地喺铁板度煮,令到牛肉可以保持住原汁原味同埋锁住啲肉汁。唯一嘅缺点系份量有啲少,可能唔够饱肚。呢个价钱嚟讲,CP值都算高👍🏻芝士焗忌廉菠菜龙利饭2/10佢嘅汁料冇咩味道,鱼肉无咩味道,几乎无法品尝到鱼本身嘅鲜美🫠。加埋配搭嘅粟米系罐头粟米🫣自家制心太软7/10佢嘅外层酥脆金黄,入口即化,就系普通嘅心太软,冇咩特别突出,但系唔会难食。
<熊星人🐻必去打卡📷>

餐厅入面全部都系有关熊嘅公仔呀,画呀之类嘅
staff仲专登拎个公仔俾我哋影相📸️
黑松露蟹籽带子黄金意大利饭