2023-07-17 271 浏览
最受香港人欢迎🎊 熟客常去的💖怀旧冰室💖✨️✨️✨️✨️十字冰室✨️✨️✨️✨️ @hkcorsscafe.奶茶✨️:好香醇口,茶味浓,茶叶入口非常丝滑,奶同茶比例刚刚好,属于系每日都要饮个种🤣唔饮唔安乐😂.葱油鸡翼面✨️:超级好味‼️暖暖既公仔面加上用热油[赞]过既葱油,非常好味🤩简直系将公仔面提升到另一层次(会再叫)👍鸡翼:好滑嘟嘟,老卤水鸡翼但不是太浓味个种 ,呢到每样食身口味都拿捏得刚刚好🥰鸡肉很嫩滑 .芝士肉松蛋3文冶 : 面包非常脆口‼️原来咸咸既肉松+蛋+芝士系咁好食😳😳喜出望外!一口大满足💖💖配上香滑奶茶食出怀旧感觉!可能有肉松,食食下觉得好似去左澳门咁🤣🤣 .F餐 NEW 芝士肉松厚蛋烘底三文冶 $45K餐👍 瑞士鸡翼葱油捞公仔面 $52冻饮+$3 半价升级特饮 (好多熟客仔叫红豆冰)🙊
最受香港人欢迎🎊 熟客常去的💖怀旧冰室💖

F餐 NEW 芝士肉松厚蛋烘底三文冶 $45