极尚大喜屋之前介绍过,刺身选择多而且质素不错又鲜甜。所以今次想多点介绍寿司及其他熟食。寿司小卷都有好多选择,钟意佢细细件,唔会一大旧饭。鲍鱼蟹膏雪昆仑山,海胆手卷,烧三文鱼加州卷,鳗鱼忌廉芝士卷,芝士软壳蟹卷,柚子胡椒左口鱼边,和风黑松露吞拿鱼,都系我每次必点推介。烧物方面,一定要试试西京烧比目鱼及烧鳗鱼。比目鱼嫩滑,烧鳗鱼香脆。另外烧牛舌都非常出色,牛味浓,配上盐烧,一D都唔会肥腻。炸物必选芝麻鸡翼,炸得香滑Juicy!! 金蒜蓉粉丝蒸扇贝都好正,仲黄金焗开边虾:美乃滋加芝士焗虾,啖啖肉,又香喷喷热辣辣。另外今次试咗泰式咖炸软壳蟹,原只软壳蟹非常松脆,泰式咖喱汁椰香味十足,仲配上蒜蓉包。用QR code 点餐环保又方便,可以睇返自己叫咗啲咩食,唔会重复点食物而浪费。不得不提餐厅地方宽躺,也有自助熟食,小食, 饮品,甜品。最钟意系有梅酒,冷热清酒🍶,而且酒精类饮品不用额外收费,真系非常抵食。另外,饮品柜有超过50种以上的饮品,选择真系非常之多。
刺身拼盘

寿司